Utleie til bedrifter

Kunst på veggene gjør utstrålingen til din bedrift mer komplett. Det er også viktig at kunstverkene spiller på lag med bedriftens mål og visjoner.

Derfor kommer vi først – kostnadsfritt og uten forpliktelser – innom bedriften for en kort presentasjon over vår bedrift og hvordan vi arbeider.

I løpet av dette besøket kan vi ta en titt på interiøret. Vi vil også gjerne prate med medarbeidere for å få et inntrykk av bedriften. På grunnlag av dette kan vi komme med et forslag. Du kan også komme innom i galleriet for selv å plukke ut kunstverk. Hos arteriet finner du et bra utvalg av forskjellige kunstnere og stilarter.

Hvis du bestemmer deg for å leie kunst hos oss blir det laget en avtale for å henge opp kunsten. Leie av kunstverk er for en halvårs- eller ettårsperiode. For bedrifter opererer vi med en nedre grense på fire kunstverk. Det beregnes 20% av totale kjøpssum i leie per år som fordeles på 12 måneder. Minimum leiebedrag er uansett 200,- per måned.

Det er alltig mulig å kjøpe kunstverkene som man leier. Hvis bedriften bestemmer seg for å kjøpe et kunstverk, blir leiesummen som allerede er betalt for dette spesifikke kunstverket trukket fra salgssummen. Bedriften kan selvfølgelig også gå til innkjøp av hele kolleksjonen. Da blir hele leiebedraget trukket fra salgssummen.

Vi kan også bistå ved planlegging av egen bedriftskunstsamling.