Generelle vilkår salg

På arbeider over kroner 2000,- legges det til 5% BKH kunstavgift ved salg.

arteriet skal både selge og leie ut kunst, til bedrifter og til privatpersoner. Salgsdelen er oppe og går ifra åpningsdagen. Leiedelen av arteriet må få tid til å utvikle seg. Vi er godt igang!

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos arteriet. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte varer og logiske feil på våre sider.

For å kunne handle på arteriets netthandel må du ha leveringsadresse i Norge. Dette for å oppnå høyest mulig sikkerhet rundt betaling og levering. arteriet er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester innunder arteriet. arteriet vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia, eller andre opplysninger om kunder hos arteriet, til en tredjepart.

Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve dem slettet. Kontakt i så fall marianne@arteriet.no

Innlegging av ordre

Det er kun personer som har fylt 18 år som kan handle hos arteriet. Innlagt kjøpsordre er bindende. Falsk ordreinnleggelse eller budgivning vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

Frakt og ekspedisjon

Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser arteriet benytter seg per i dag av posten. Hentemelding får du direkte fra ditt lokale postkontor.

arteriet leverer kun varer i Norge og Sverige. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Levering skjer med posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den til arteriet. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på NOK 300,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

arteriet oppbevarer bestilte ordrer med "hente selv" som leveringsmåte i 3 måneder fra dato hvor de er satt på lager. Etter dette blir ordrene åpnet og bildene går tilbake til arteriet. Grafikk blir ødelagt når de forblir rullet over lengre tid og arteriet har ikke anledning til å oppbevare bildene mer enn 3 måneder. Det er kundens ansvar å hente bildene innen fristens utløp.

Angrerett og reklamasjon

Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på kjøp hos arteriet, der kjøpesummen er over NOK 300,- inkludert frakt og tilleggskostnader. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Benytt fortrinnsvis original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av henholdsvis returskjemaet som ligger ved pakken når du mottar den. Dette for å sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig. Har du spørsmål kan du kontakte arteriet. Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Send aldri varer i retur i postoppkrav.

Reklamasjoner på grunn av feil ved varen: det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Etter hovedregelen er det 2 års reklamasjonsrett på alle varer. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Har du ytterligere spørsmål om reklamasjoner kan du kontakte arteriet

Vareinformasjon

arteriet gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Likevel kan vi få feil informasjon fra våre kunstnere. arteriet tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden, samt utsolgte bilder fra kunstner. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig for arteriet. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra kunstnere. Videre tar arteriet forbehold om ikke innkommende kunst.